Porin Tuoretuote Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka työllistää - sesongista riippuen - noin kymmenen työntekijää. Toimimme Porista käsin pääasiassa Satakunnan talousalueella.

Lähtökohtanamme on toimia asiakkaidemme ehdoilla, laadukkaasti ja luotettavasti. Myynti ja ostot tapahtuvat pääasiassa puhelimitse, vastaanotamme tilauksia myös faksilla ja sähköpostilla.

Suuri osa asiakkaistamme on pitkäaikaisia asiakkaita, joita olemme saaneet palvella jo vuosia. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa tukkuliikkeistä, vähittäiskaupoista, torikauppiaista, ravintoloista, grilleistä, laitoskeittiöistä, kouluista ja päiväkodeista, joille toimitamme tuotteita arkipäivisin.

Porin Tuoretuote Oy on kuulunut useamman vuoden ajan Dun & Bradstreet:n (D&B) korkeimpaan luottoluokitusryhmään (AAA) eli yrityksen kyky vastata maksusitoumuksistaan on erittäin hyvä.

Toimitusjohtaja Hannu Virtanen valittiin vuoden porilaiseksi Yrittäjäksi vuonna 2003. Ansioiksi katsottiin yli kahdenkymmenen vuoden aikainen, menestyksekäs perheyrityksen johtaminen.